wpadmin@bucurcom.ro

ABOUT

Resee the pain and trouble that are bound are ensue; and equal blame belongs to those who fail in their duty through weakness of will, which is the same as sayngthrough shrinking from toil and pain. These cases are perfectly simple and easy to.

Despre noi

S.C. Bucur S.A. înseamnă peste șapte decenii de experiență în comerț și logistică. Am crescut odată cu businessul românesc, urmărind permanent evoluțiile piețelor de profil din regiune și din Europa.

În prezent, activitatea noastră presupune comercializarea de produse alimentare și nealimentare, închirieri de spații comerciale și de depozitare, precum și prestarea unui pachet complet de servicii logistice în aceste spații.

Lucrăm atât cu clienți din România, cât și din afara țării. Unul dintre obiectivele noastre este să aducem un plus de valoare companiilor cu care interacționăm. Ne respectăm angajamentele și nu ne abatem de la obiectivele setate la începutul drumului nostru comun.

La echipa S.C. Bucur S.A. veți găsi întotdeauna deschidere, onestitate, promptitudine și flexibilitate.

/ MESAJUL DIRECTORULUI GENERAL

În vremuri în care lumea afacerilor se schimbă de la o zi la alta, Bucur și întreaga noastră echipă își folosesc experiența pentru a se adapta la noile reguli ale jocului și a fi mereu la înălțime, așa cum v-am obișnuit.

Sunt însă principii cărora le vom rămâne mereu fideli – seriozitatea, corectitudinea și respectul față de clienții și colaboratorii noștri. Pentru mine sunt extrem de importante și am învățat, de-a lungul timpului, că într-un mediu dinamic, în care concurența este acerbă, ele pot face diferența între o simplă relație comercială și un parteneriat.

Succesul Bucur se datorează fiecărui om din echipă. Fiecare dintre noi vine cu propria viziune, cu abilitățile și energia sa, pe care eu, ca manager, pun mare preț și fac tot posibilul pentru a le valorifica. Împreună, reușim să depășim provocări, să găsim soluții și să construim noi proiecte cu care ne mândrim.

/ TRADIȚIE

Din 1946, S.C. Bucur S.A s-a dezvoltat continuu și a devenit un brand respectat în piața autohtonă. Am îmbinat mereu cultura românească a serviciilor de calitate cu practicile și tehnologiile moderne, păstrând în același timp prețuri corecte și accesibile.

/ INOVAȚIE

Ne-am păstrat prestigiul în piață pentru că am știut să ne adaptăm schimbărilor, să depășim provocările și să aducem mereu ceva nou. Astfel, am reușit să ne diversificăm portofoliul de clienți și să creăm legături trainice cu fiecare companie în parte.

/ VIZIUNE

Știm că business-ul înseamnă echipă și suntem parteneri de încredere pentru clienții noștri. Construim împreună, venim în întâmpinarea nevoilor lor cu soluții rapide și personalizate. Pentru a face asta, investim permanent în dezvoltarea profesională a angajaților noștri.

/ PLANURI DE VIITOR

Avem planuri ambițioase pentru viitor. Unul dintre ele este Bucur Retail Park și se află într-unul dintre spațiile noastre din Militari. Printre brandurile care s-au alăturat proiectului nostru până acum, se numără Penny, Jysk, Pepco și DM.